Omgeving & Activiteiten

Informatie over het Gasteinertal

Gastein is vakantie zoals het hoort.
Beleef in het Gasteinertal een tijd vol onvergetelijke momenten en prikkelende gevoelens van geluk. En met bergen van enthousiasme.
Hoog in de bergen een onbeschrijflijk gevoel van vrijheid ervaren. Beneden in het dal genieten van vele mogelijkheden, omringd door de bergtoppen van Hohe Tauern. Het Gasteinertal staat synoniem voor diversiteit. Voor actieve vakanties en wellness. Voor wandelen en skiën. Voor powercouples en familiemensen. Voor berg en dal.

Gastein heeft vele gezichten. Het ene mooier dan het andere. Beleef een vakantie met nagenoeg onbegrensde mogelijkheden, chique en verfijnd of nuchter en met beide benen op de grond.

365 dagen per jaar, 365 verschillende facetten van Gastein. Voor 365 keer vakantie, precies zoals het hoort.

Het Gasteinertal: veelzijdigheid aan de top

Het Gasteinertal bestaat uit drie plaatsen op de uitlopers van het Hohe Tauern massief Bad Gastein, Dorfgastein en Bad Hofgastein hebben elk hun eigen identiteit – en ze betoveren mensen met hun alledaagse en authentieke charme. Elke plaats heeft zo zijn eigen charme. Het Gasteinertal is meer dan 40 kilometer lang en heeft alles te bieden wat het hart begeert. Van meer dan 200 kilometer piste tot de wereldberoemde bronnen met thermaal water en geneeskrachtige werking tot een berglandschap die als oneindige speelplaats voor sportliefhebbers dient.

Meer informatie?

Meer informatie over Bad Gastein kunt u verkrijgen op https://www.gasteinertal.com/ en bij het:

Kur- & Tourismusverband Bad Gastein
Tel.: +43 (0)6432 3393-560
Fax: +43 (0)6432 3393-537