Reserveren

Prijzen

De prijs van het appartement is afhankelijk van het seizoen en het aantal personen. De beschikbaarheid van het appartement wordt in de kalender weergegeven. Klik op ‘boeking plaatsen’ voor de prijs en om een reservering te maken. Als u hier de gewenste periode invult en het aantal personen wordt de prijs weergegeven. 

Prijzen

Bij een boeking zit een lakenpakket en twee sets handdoeken bij de prijs inbegrepen. Bij een verblijf van minimaal 7 nachten is echter een verplichte wekelijkse afname van een nieuw lakenpakket van toepassing. De kosten hiervoor bedragen € 10,-. De kosten voor een extra handdoekenpakket bedragen € 5,-.

U bent welkom van 15:00 uur tot 20:00 uur. Op de dag van vertrek verzoeken wij u om het appartement om 10:00 uur te verlaten.

U kunt bij aankomst contant betalen. U kunt er ook voor kiezen om vooraf per bankoverschrijving te betalen.

Bij annulering gelden de algemene voorwaarden van de hotellerie. Tot 3 maanden van aankomst kunt u kosteloos annuleren. Vanaf 3 maanden tot 1 maand voor aankomst berekenen wij 40% van de verblijfskosten. Van 1 maand tot 1 week voor aankomst bedraagt de annulering 70% van de verblijfskosten. Bij een annulering binnen een week van aankomst brengen wij 90% van de reissom in rekening en vroeg voor vertrek rekenen wij 100% van de reissom.